school modellen en beeldhouw

uit 1999 tot 2013 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Fruitschaal in glas

2013

Glazen beschilderde fruitschaal of decoratiestuk , gebakken in oven .

In brons gegoten , Bilboquet:" alle gekheid op een stokje "

2013

Brons gegoten beeldje als "Trofee" voor het Speelgoedmuseum van Mechelen .Doctor Ludorum Causa . Herman van Veen Mil Lensen , Willy Vandersteen , en Ole Kirk Christiansen opvolger van de uitvinder  van Lego  hebben er ook zo eentje . In feite is dit de hand van mijn zoon Erwin toen hij ongeveer 10 -11 jaar was .  

Fontein , bomen in de stad

2012

tekening en aquarel op papier .(project)

Hij is het ...

2012

bewerkte steen .

SF

2012

Gezandstraald glas in 5 lagen aaneengebracht  op een staander1995

ontwerp fontein

2004

tekening van het ontwerp voor een fontein. 1999. en groep bomen , de stam is een glazen buis , waar water in stroomt.het water komt er bovenaan uit en loopt naar beneden via de diverse 'platforms'.Het 'bladerdak' zijn gekleurde glas in lood ramen vervat tussen 2 lagen glas .Zoek een architect / ingenieur om het ontwerp op plan te zetten en een kostprijsberekeningte maken .

ontwerp fontein

1999

schaalmodel van de fontein uitgevoerd op schaal 1/25 in 1999 .zie tekening groep bomen...was een ontwerp om een plein in een stad te 'bemeubelen' de middenstand was begeesterd ,maar een ondergrondse parking ging voor . Ik zoek bedrijven /sponsors .Een gedetailleerde beschrijving kan bekomen worden .De werkelijke grootte zou ongeveer 30x20 meter zijn . Mensen kunnen er onder verpozen , onderdoorlopen .Het water in de glazen buizen , zou stomend water en kabbelende beekjes  voorstellen .Het bladerdak is dan een imens groot glas in lood raam . Bovenaan komt het water er uit en stroomt over de glaspartijen en geeft zo verkoelend effect op de mensen die er onder zitten .De stammen van de bomen zijn in transparant glas ,je ziet het water stromen  en beeld het water in de stam uit dat opgezogen wordt door de boom .

Wiracocha

2007

Studie in klei met bladgoud. Mijn interpretatie van een Pre Columbiaanse God Wiracocha.